Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Nagy Sándor
  2015. 07. 24. 12:52
  Rendkívüli tisztaság, gondozott helyiségek, remek reggelik, kedves és segítőkész vendéglátók.
  Harmadik alkalommal is azonos, magas szinvonal.
  Októberben újra jövünk!
  Mindent köszönünk-
  Nagy Sándorék
 • Nagy Sándor
  2015. 02. 18. 14:57
  Visszatérő vendégként 2015.február 3-6. között feleségemmel együtt élveztük a Hegyi Panzió vendéglátását. Szokás szerint kényelmes és nagyon tiszta lakrészt, változatos és bőséges reggelit és szívélyes kiszolgálást kaptunk.
  Ismét fogunk jönni!
  Köszönünk mindent!!
 • Edina
  2013. 07. 22. 00:00
  Tisztelt Hegyi család! Minden elismerésünk Önöknek,nagyon meg voltunk elégedve mindennel.Fantasztikus környezetben pihenhettük ki magunkat.Még vissza térünk Önökhöz!:)
 • Beatrix
  2012. 10. 04. 00:00
  Nagyon kellemes napot töltöttünk az ízlésesen és harmónikusan berendezett, kényelmes Hegyi Panzióban. Nagyon tiszta, rendes, megbízható hely. Remélem lesz még lehetöség viszajönni. Sok sikert kiván: Beatrix.
 • Erika
  2012. 08. 21. 00:00
  Gyönyörű környezetben, nagyon szép és tiszta házban, bőséges reggeliben volt részünk a hétvégén a Hegyi Panzióban. Mindenkinek, aki pihenésre vágyik csak ajánlani tudjuk a panziót. Köszönet érte a Hegyi családnak. Üdvözlettel: Kinyik Erika, Módra Erika és Módra Zsolt
 • Évi
  2011. 08. 16. 00:00
  Szeretném megköszönni a Hegyi családnak a remek vendéglátást. Nagyon szép házuk van, a szoba kellemes és kényelmes volt. Reggeli kimerítő. Remélem lesz lehetőségem még visszatérni Önökhöz valamikor. Köszönettel és üdvözlettel:Katona Éva
 • Ibolya és István
  2011. 08. 13. 00:00
  Évek óta visszatérünk nyaranta a Hegyi panzióba. Az ellátás nagyon jó, a tulajdonosok kedvesek, figyelmesek, segítőkészek. A panzió tiszta, kulturált, jól felszerelt.Szinte otthon érezzük magunkat az itt töltött idő alatt. Mindenkinek ajánlani tudjuk, ha kulturált, családias környezetben szeretne pihenni! Köszönjük a lehetőséget, hogy pihenésünket ott tölthettük! Remélem, a következő időszakban is lehetőségünk nyílik rá! Jó egészséget, kitartást kívánunk az egész családnak!
 • Emese Laci Attila Norbi Tünde és Laci
  2011. 03. 08. 00:00
  Mi március első hétvégéjét töltöttük a panzióban,négy nagyon kedves ismerősünk társaságában. Azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom,hogy borzasztóan meg voltunk elégedve,mind a szobákkal,mind a személyzettel.Szép és könnyen megközelíthető helyen van a panzió,gyönyörűek a szobák,az étkező...és minden tiszta,rendezett.A család minden kívánságunkat teljesítette.Abszolút pozitív élmény volt és csakis ajánlani tudjuk mindenkinek!!! Még egyszer köszönünk mindent,én biztos vagyok benne,h még fogunk találkozni!:)
 • Zita
  2011. 02. 13. 00:00
  A Valentin napi hétvégét a Hegyi panzióban töltöttük a Szerelmemmel. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki kikapcsolódásra vágyik vagy csak egy nyugodt romantikus hétvégére. A személyzet kedves és barátságos,a szállás kifogástalan és gyönyörű volt.Gratulálok a Hegyi családnak ehhez a vállalkozáshoz és csak minden jót kívánok a továbbiakban.
 • "Rendkívüli tisztaság, gondozott helyiségek, remek reggelik, kedves és segítőkész vendéglátók. Harmadik alkalommal is azonos, magas szinvonal. Októberben újra jövünk! Mindent köszönünk- Nagy..."
  Nagy Sándor
 • "Visszatérő vendégként 2015.február 3-6. között feleségemmel együtt élveztük a Hegyi Panzió vendéglátását. Szokás szerint kényelmes és nagyon tiszta lakrészt, változatos és bőséges reggelit és..."
  Nagy Sándor
 • "Tisztelt Hegyi család! Minden elismerésünk Önöknek,nagyon meg voltunk elégedve mindennel.Fantasztikus környezetben pihenhettük ki magunkat.Még vissza térünk Önökhöz!:) "
  Edina